Sportbeha’s – Je hebt ze nodig, maar in de winkel hebben ze vaak net niet jou maat, of alleen maar de modellen of kleuren die je net niet wilt hebben. Terwijl het juist bij intense sporten het zo belangrijk is dat je je optimaal kunt bewegen, terwijl je borsten optimaal worden ondersteund.

Shock Absorber is zo een merk dat Sport BH’s ontwerpt speciaal voor vrouwen die (duur)sport beoefenen, en waarbij overal rekening mee wordt gehouden. Naadloze voering aan de binnenkant, anti-slip materiaal aan de binnenkant van de bandjes, verschillende manieren om te verstellen, vochtafvoerend en ademend materiaal, geen beugels en toch tot twee keer minder bounce dan reguliere sport bh’s. Daarnaast mogen de BH’s ook gezien worden in de zomer zonder top er boven, en zijn er reflecterende details aangebracht. 

Tip: De Sport BH’s van Shock Absorber vallen strak. Daarom kun je het best een omvangmaat groter bestellen. 

Niet alle modellen en kleuren zijn beschikbaar in alle maten. We raden je daarom aan om hier naar de overzichtspagina te gaan, waarbij je links je maat kunt selecteren zodat meteen alle modellen in de sale die beschikbaar zijn in jou maat zichtbaar worden. 

Mocht je maat er niet bijzitten, kijk dan op de deze pagina met alle sport bh’s in de Sale– Ook merken zoals Nike, Reebok en Adidas hebben sport bh’s in deze Sale!

Verzendkosten zijn bij deze winkel €4,95, en je mag hier binnen 14 dagen retourneren. Aflevering geschiedt binnen 1-3 werkdagen. 

Share post with: