Loading...

  Over ons

  Premium Brands Only is de slogan van Sportdeal van de Dag. Iedere dag gaat ons team voor jou op zoek naar de heetste sneaker en sportswear deals van de beste merken.

  Vind je het ook vervelend en tijdrovend om trendy sportswear te vinden voor een vriendelijke prijs? Of ben je op zoek naar hoogwaardige voedingssupplementen voor het beste resultaat terwijl je niet te veel wilt betalen?

  Alles wat je nodig hebt voor je favoriete sport vind je op Sportdeal van de Dag. Nike, Adidas, Puma of Under Armour en nog veel meer. Verspil je tijd niet langer met het vergelijken van prijzen, en bespaar toch geld. Volg Sportdeal van de Dag of schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele kans om er goed uit te zien zonder te veel te betalen.

  Ons verdienmodel

  Wanneer je iets aanschaft bij een van de winkels waarvan wij een aanbieding tonen, krijgen we een klein deel van de het bedrag als commissie. We selecteren de aanbiedingen door zelf naar deze aanbiedingen te zoeken, of omdat de betreffende webshop ons van te voren heeft geïnformeerd over een aanbieding. Iedere aanbieding wordt zorgvuldig gescreend alvorens geplaatst te worden. We vergelijken modellen, prijzen evenals de eventueel bijkomende kosten zoals verzendkosten. Veel aanbiedingen worden niet geplaatst, bijvoorbeeld wanneer de prijsstelling of korting voor slechts een enkele maat geldig is. Daarnaast tonen we alleen aanbiedingen van Premium Brands.

  Uw feedback

  Heb je een fout gezien op onze site? Wil je ons informeren over aan aanbieding? Heb je ideeën? Wij verwelkomen je feedback!

  Wil je geen enkele aanbieding missen?

  Volg ons of Facebook en Instagram!