Het best geteste sporthorloge (Consumentenbond) en voor de allerbeste prijs (Gemiddeld ruim 40% goedkoper)

Ben je op zoek naar een nieuw GPS horloge om je prestaties te kunnen meten, analyseren en eventueel te kunnen delen? We hebben dit horloge gevonden, en deze is bij deze winkel uit voorraad leverbaar met gratis verzending, en ook nog eens voor de allerbeste prijs. Uitgerust met Elevate™ hartslagmeting op de pols, zodat je geen hartslagband om hoeft te doen. Naast de GPS activiteit uiteraard ook voorzien van een volledige activity tracker, zodat niet alleen je stappen maar ook je fietskilometers en verbrande calorieën bijhoudt. Je kunt er gerust mee slapen, waarbij je slaapritme wordt bijgehouden. 

Naast deze basis functies is dit horloge ook voorzien van allerlei koppelingen zoals muziekbediening, smartphone meldingen, automatische uploads naar de Garmin Connect Online Fit Community, Live Track en nog veel meer!

Je kunt je trainingen variëren door doelen te stellen of activiteitsprofielen te wisselen. En wanneer je een tijdje te weinig beweegt, geeft het horloge een seintje door een trilling af te geven. Garmin Connect™ Mobile is de naam van de gratis app welke je op je smartphone kunt installeren, zodat je perfect je vorderingen kunt analyseren om je trainingsdoelen aan te passen.  Om werkelijk alle mogelijkheden tot je te nemen, kun je hier alvast de handleiding bekijken.

Bij vele winkels kun je wanneer je dat wilt, andere kleuren of materialen polsband kiezen. Deze winkel biedt niet alleen de beste prijs en gratis verzending, maar heeft ook een reputatie hoog te houden in geval van klachten en reparatie of garantie claims. Ben je overtuigd en wil je dit sporthorloge snel in huis hebben?

Nu naar de Garmin Frontrunner 35

Info winkel:

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Gratis retourneren binnen 365 dagen- onder voorwaarden
  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Gratis ruilen in een van de 13 winkels (of gratis retour)

Share post with: