Ben je nog op zoek naar een paar ultra-comfortabele sneakers? Ultralichtgewicht zodat je bijna vergeet dat je je sneakers aan hebt? Wat denk je van deze Ultra-lichtgewicht sneakers uit de Adidas Hu Collectie:

Nu nog maar €53.99 in plaats van €129,95, want je krijgt dit weekend nog eens 10% korting op alles!

Nog een paar schitterende superlichtgewicht sneakers uit de collectie van de samenwerking tussen Pharrell Williams & Adidas. Geïnspireerd door het Hindoe-lentefeest waarbij mensen elkaar bekogelen met pigmenten, is de Adicolor collectie ontstaan als deel van de Adidas Originals Hu-collectie.

Deze sneakers hebben een sokachtig breiwerk aan de bovenkant, en de middenzool is voorzien van een geometrisch patroon en zorgt voor een uitstekende demping.

De meeste maten zijn nog in alle maten beschikbaar. En mocht je er toch niet uitkomen, kijk dan vooral verder of zoek op je maat. Op zaterdag 6 en Zondag 7 Oktober krijg je 10% korting op alles- ook op de Sale die op zich al legendarisch is. 

  • Bij het afrekenen wordt de korting toegepast. Bij deze winkel is verzending gratis vanaf €100,-, en onder dat bedrag betaal je €3.95. 
  • Mocht het nodig zijn te ruilen of retourneren, is dit toegestaan binnen 14 dagen
  • Levering is binnen 1 of 2 werkdagen, mits voor 20:00 besteld. Share post with: