Beschikbaar in acht kleuren en vele maten- Gratis verzending!

Gelding tot en met 12 Oktober: 20% korting op alles in de Outlet van Asics! Hier zitten ook veel lekkere winterartikelen en jacks bij, zodat je bij deze plotselinge koude lekker warm kunt blijven tijdens je training. Let op: Je dient bij het afrekenen de kortingscode OutletExtra20 in te voeren, anders loop je deze korting mis!

In deze Outlet tref je met veel korting topmodellen aan zoals de Gel-Kayano, Gel Cumulus, Dynaflite, Gel Nimbius, Noosa en anderen. Wat dacht je van de Asics Gel-Cumulus 19- in maar liefst zes kleuren en in vele maten beschikbaar? Voor dames kun je deze nu bemachtigen voor maar €78,40 in plaats van €140,-!

 

De Gel-Cumulus 19 is een model voor de neutrale loper, en geschikt voor ieder tempo. Voorzien van het Impact Guidance System (I.G.S) wordt je beter in staat gesteld op een natuurlijke manier te bewegen ook tijdens lange afstanden. Met GEL in de zichtbare achtervoet en voorvoet je een hoge impactdemping biedt bij iedere stap. Ortholite sockliner & SpEVA binnenzool- en je weet dat je de perfecte schoen hebt voor middellange en lange afstanden.

Hierboven zie je een voorbeeld van het afrekenen: De originele prijs van €140,- staat vermeld, de huidige Sale prijs van €98,- staat eronder, en nadat je de kortingscode hebt ingevoerd zie je dat er nog eens €19,60 van af gaat. Daarnaast is ook het leveren gratis, evenals het eventuele retourneren!

NAAR DE CUMULUS DEAL

 

Share post with: