We hebben een kortingscode voor je waarmee je 15% korting krijgt op alle (meer dan 10.000!) nieuwe herfst/winter artikelen bij deze winkel.

 

Gebruik de code FWAF bij het afrekenen van je winkelwagentje, en 15% van het orderbedrag over het totaal van de artikelen uit de Herfst/Winter collectie van 2018, wordt van je totaalbedrag afgetrokken. HIER vind je de  artikelen die hiervoor in aanmerking komen. 

Meer dan 10.000 artikelen waar deze kortingscode voor geldig is! Nike, Adidas, Asics, Puma,  en Reebok zijn natuurlijk ruim vertegenwoordigd maar ook streetwear merken met cult status zoals: Airwalk, DC Shoes, Stussy, Russell, Dr. Martens, Yeezy, Vans, Von Dutch en nog vele anderen!

 

Zoals dit 1996 SSNL Nuptse donsjack van North Face:

Gevuld met ganzendons. Originele prijs: €229,90

Met code FWAF: €195.40

Of deze Nike Air Max 1 Premium:

Helemaal in suede uitgevoerd, met een kleine swoosh in de kleur Haver: Originele prijs: €144,90

Met code FWAF: €123.20

Deze winkel bevindt zich niet in Nederland, maar toch wordt de levering binnen 2-4 werkdagen gedaan door UPS.  Verzendkosten boven de €99,- zijn gratis. Retourneren toegestaan binnen 30 dagen.

Voorbeeld van afrekenen: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn beperkingen:  Artikelen uit de Sale, een aantal merken en Limited Edition sneakers zijn uitgesloten. Dit staat dan duidelijk aangegeven op de product pagina!

 

Share post with: